Selecteer een pagina

FEEL GOOD SESSIES

 

Het menu van het leven heeft je zoveel moois te geven.

 

Soms kom je er zelf niet uit & reik ik je graag een helpende hand, geef je liefdevol dat duwtje in de rug om weer meer in jezelf te geloven.

 

manage je mood magnifique mooi mens

intuïtief Vertrouwensmentor, lichtbrengster

energieontstopper & inspirator

Ik geef met hart & ziel levensingrediënten om jezelf te omarmen

 Wat je ook doet doe het met passie & vanuit liefde, niet voor liefde. Zodat ook jij transformeert van gulle gever naar onwennige ontvanger & liefdevolle levensgenieter

gratis & met liefde

Een Dosis Liefde

FB-community

Wordt lid van deze buitengewone bijzondere facebook community waar je praktische handreikingen & handige tips ontvangt om beter over jezelf te denken & meer van jezelf te houden. Voel je welkom omdat ook jij licht, lucht & liefde in je leven mag ontvangen magnifique mooi mens

klik hier & wordt lid

€ 30 ,-

MAGIC MOOD MOVEMENT

Leer ontspanning binnen handbereik met de magie van je vingers. Geef jezelf rust cadaeu met een proefmaand waarin je dagelijks een handreiking krijgt om stress te verminderen. Daarnaast ontvang je wekelijks een online groepshealing in de magic mood movement   

Wat is het je waard om bewust beter in balans te blijven & vooral bij jezelf ?

Leef in harmonie magnifique mooi mens omdat ook jij het waard bent jouw leven te leven

€ 79,-

Online HEALING

Dit is een energetische behandeling op afstand die stress vermindt & je rust geeft gewoon vanuit je eigen luie stoel in je vertrouwde omgeving.   

Dit online consult vindt plaats via een video-verbinding en bedraagt 40 minuten. Naast de healing van circa 20 minuten ontvang je ook op maat aangereikte tips om zelf bewust beter in balans te blijven.

Geef jezelf rust cadeau ! 

bel/app mij voor een afspraak            +31 (0)6 57 54 85 52

97,-

Feel Good Thee met Kaart

Deze reading in een gezellige ambiance met een kopje thee & kristal water geeft aan de hand van intuïtief gekozen kaarten handreikingen op jouw vraag/situatie. Het betreft een persoonlijke kaartlegging die inzichten geeft vanuit verschillende perspectieven.  Je ontvangt  vaak een mooie bevestiging wat je wellicht al weet maar waar je nog niet op durfde te vertrouwen.

Wil jij een feel good kaartlegging?

bel/app naar +31 (0)6 5754 8552  

 Een sessie met meerdere personen is mogelijk vraag naar de prijs 

€ 169,-

Energetische Healing

Deze energieontstopper-behandeling laat je energie weer stromen & zorgt voor harmonisatie.  Gun jij jezelf een relax & reset moment? Plan voor deze hands on healing maximaal 2 uur in je agenda.  

Voor diegene die nog nooit een healing hebben gehad en rust & betere energie kunnen gebruiken een eenvoudige uitleg. Je ligt op een behandeltafel met je kleding aan, alleen je schoenen dien je uit te doen.  Mijn handen zijn als het ware startkabels. Na de sessie ontvang je natuurlijk enkele persoonlijke tips & praktische handreikingen om ook na de healing bewust beter in balans te blijven.

€ 249 ,-

Wandel & Handel

Dit is een Feel Good dagdeel wat jij jezelf gunt wanneer je dient te resetten of te relaxen. Naast een inspirerende wandeling in de natuur ontvang je een positief perspectief gesprek dat jou meer vertrouwen & rust geeft. Daarnaast krijg je op maat gesneden handreikingen & tips die je leven makkelijker maken, zodat jij minder stress hebt, meer rust in je hoofd ervaart & betere luistert naar wat jou goed doet.

 Wil je weten of dit  je nu verder helpt? Bel/app mij +31 (0)6 5754 8552          voor een oriënterend gesprek

Vraag ook naar de mogelijkheid van een inspirerend rondje golf

Warme Woorden

Ervaringen over mijn Handreikingen

“Super Charger”

” Ik heb inmiddels 3 behandelingen achter de rug en ik kan je vertellen dat het een zeer bijzondere ervaring is. De gouden handjes van Lucienne doen moeiteloos hun werk en vinden hun doel: na de behandeling voel jij je als herboren! Ja, ik weet het. Het klinkt spiritueel maar geloof me: This really works! En gelukkig doet Lucienne meer dan alleen Jin Shin Jyutsu. Veel meer. Zo heeft zij het talent om jou te inspireren en motiveren om datgene te doen wat jij belangrijk vindt in je leven. Ik heb haar al een paar keer mogen ‘betrappen’ dat ze mij een email stuurde met precies de juiste, inspirerende woorden die ik op dat moment nodig had. Ik hoop dat ik nog lang kan genieten van onze gesprekken en de behandelingen.”

Marcel Lahaije

Unleash the Hero within

“Ze heeft een ondoorzichtige energie die zomaar door je heen straalt & je positief oplift naar je basiskern”

Lucienne heeft los van een groot inlevingsvermogen, ook een bijzonder mooie hand, ze is vrij snel in staat blokkades aan te voelen en kan met haar aangeleerde ‘vinger-diagnose’ vrij haarscherp al duiden in welk traject de energie behoefte ligt en dit terwijl ze niet anatomisch is onderlegd, raakt ze direct de kern waar het om draait. 

 

 Ik, als opleider heb ervaren dat Lucienne voortreffelijke behandelingen geeft en kan haar aan iedereen aanbevelen. “

Natasha Baumgarten

Energy-live

 

 

 

 

 

 

“Eindelijk iemand die het begrijpt, die mij begrijpt”

.”Lucienne is authentiek en werkt vanuit het hart. Zij ziet de dingen precies zoals ze zijn en weet dit ook te benoemen. Dit maakt haar erg krachtig en professioneel. Je krijgt hulp en aanreikingen waar je echt wat aan hebt! De healings hebben mij geholpen om mijzelf te zien en in te laten zien wat ik nou eigenlijk doe met mezelf en naar de buitenwereld toe. Doordat zij precies ziet zoals wie jij werkelijk bent en je dus zo ook behandeld voelt dat als thuiskomen, eindelijk iemand die het begrijpt, die mij begrijpt en niet oordeelt. Door inzicht te hebben wie ik nou werkelijk ben en hoe ik mezelf grdraag in de buitenwereld, kan ik ernaar handelen en laat ik mezelf steeds meer zien”

Priscilla B.

ik respecteer de privacy van mijn client

“Heel hartelijk dank voor de super leuke, interessante en bijzondere middag! Een aanrader!”

Om de 6 weken een moeder-dochter dagje. De ene keer bepaalt dochterlief de locatie en het thema, de andere keer mag ik dat doen. Deze keer gekozen voor een kopje thee met Lucienne en een kaartlegging door haar. In een hele prettige omgeving bij Lucienne thuis werden we met een warm welkom ontvangen. De tafel zag er rijkelijk versierd uit met thee, lekkers en veel mooie elementen van kaarten, stenen en interessante boekwerken. Voordat we het in de gaten hadden zaten we er al midden in en wilde we alleen maar meer mooie nieuwe informatie ontvangen. Lucienne spreekt heel rustig en lekker duidelijk. Ze neemt de tijd voor je.

Liefs, Juliette & Nicci

RIT-ZEN

– geef jezelf rust cadeau –

wij zijn 24/7 bereikbaar

beschikbaar zijn wij van

maandag – vrijdag 
8:00 uur – 20:00 uur

zaterdag
10:00 uur – 15:00 uur

zondag is mijn rustdag

 GEEF JIJ JEZELF OOK RUST CADEAU ?

Waar kan ik je mee van dienst zijn?

Laat ons weten waar je tegenaan loopt, wat je wilt veranderen & hoe jij je wilt voelen

samen vinden we een praktische & passende oplossing die jou goed doet